lördag 30 maj 2009

underbara soliga pingsthelg!

Ja solen skiner och det är så underbart väder. Igår fick jag verkligen den här härliga sommarkänslan - människor satt ute i sina trädgårdar, det var folk ute på stan, cyklandes, gåendes, på uteserveringar och så vidare. Det är såå mysigt! Känslan är grym. Synd bara att "vi" får sitta hemma, men det gör man så gärna ändå när man har en sådan liten älskling som ska sova. Det är ju så att vara småbarnsförälder.

I går var vi för övrigt till Malung och hjälpte pappa att lägga ny papp och läkt på deras tag. Oj, vad det arbetades, jag var helt slut...( drog i 1 skruv ) Hahaha...jag flanerade runt på malungsmarknad och shoppade bröd - det var Magnus som var på taket med pappa. De drog i betydligt fler skruvar. Det var kanonduktiga.

Idag ska vi gå på lite medeltidsmarknad, njuta i solen och gå på 2-års kalas för kusin Edvin. Men först ska jag se om den här lilla kotten som sitter och leker på golvet blivit trött igen, så att vi kan sova i en timme till, vore så skönt. Dock har han sovit som en ängel hela natten, vi åt först 04.30...och vaknade 06.30 Alltså, men blir nästan tröttare när man får sova...


Så trött var han..... uppdatering...japp, vi sov 1 timme till!

Inga kommentarer: