fredag 9 oktober 2009

Gran Canaria!

Jaha, då har vi varit här ett par dagar! Det är så skönt! Uppåt 28 grader på dagarna och knappt under 20 på kvällarna! Vi solar, badar, äter mat och bara myser! Och så försöker vi vända lite på Rios dygn, så att vi slipper vakna 06. Har faktiskt fungerat!

På dagarna hänger vi mest vis någon av poolerna, vi har tre olika poolområden att välja bland - kanon! Vissa har jättebra barnpooler med tak över. Rio gillar mest att plaska med händerna och fötterna, eller så ska han bada med oss. Badringen vi tog med ratades direkt. Rio är för övrigt i paradiser, finns hur mycket sten och sand som helst. Hans min första gången vi satte ner honom på stranden var fantastisk! Som en skölpadda som strävar mot vattnet...

Han är en riktig flirtis också. Idag när vi var i playa de ingles så hooka han upp med en tysk tjej direkt vi kom ner på stranden, hon praktiskt taget kastade sig om honom. Vilket resulterade i kramar och pussar... Här på hotellet har han flirtat lite med Elyssa och två andra finska tjejer. Och han är bara knappt 10 mån... The girls love him!

Inga kommentarer: