fredag 11 december 2009

Granen ute, ny gran inne, spya, falsk-krupp och en manlig blivande tremänning!

Här händer det grejer.... Den fina RIKTIGA granen är ute på trappen. Har köpt en ny i plast idag. Anledning? Jo, kanske var det den som utlöste Rios lilla kruppanfall natten till igår samt igår. Igår var det riktigt illa faktiskt. Så vi har en toppenfin gran på trappen, men som sagt ska klä en ny fin plastgran som vi nyss varit och fyndat i sågmyra. Rios hälsa går faktiskt före riktig gran. Får försöka igen nästa år.

Hur som helst så har Rio sovit jättebra inatt, vaknade dock av en kastspya imorse kl 06. Så då var hela familjen uppe och duscha! Sen somna vi om till 08. Då mådde jag illa och höll på att göra detsamma, men det gick över men kommer och går lite under dagen..Undrar vad vi fått i oss.... Jag tror dock att mitt illamående beror på en förbaskat ont och jävlig mensvärk.

Men nått skoj ska vi väl också säga...Rio ska få en liten killtremänning!!! Yeeehaaaa!!! Vi har ju vetat om att han ska få en tremänning men inte vilken sort! Kul Kul!!! I Maj är det tänkt att den ska skrikas ut!

Inga kommentarer: