lördag 8 november 2008

v 35 (34+2)

Och så var det helg igen, ännu en vecka avklarad. Har nu bara 14 arbetsdagar kvar och 41 dagar till BF enligt UL. Härligt! Krabaten kraffsar mellan benen och gör det riktigt obehagligt för sin mamma då och då. Hoppas verkligen att h*n är fixerad snart så att allt detta arbete den gör är värt mödan.

Vi har som sagt påbörjat att renovera vardagsrum - Magnus är så duktig! jag gör ju inte så mycket, springer typ bara efter med dammsugaren, lagar lite mat, tvättar och har lite dåligt samvete. Men så fort det blir dags för lite målning ska jag rycka in! Badrumsmöblerna har nu kommit, tyvärr var det fel..... Så ja, nu blir det kanske och vänta i 5 veckor till, men hur som helst så ska röris hit på måndag och fixa vattnet, vi får fixa tvättställslåset själva sen. Orkar liksom inte duscha på bortaplan längre eller spola i toan med hjälp av en hink. Nu får det vara nog. Allt blir nog bra till slut i alla fall. Imorgon är det fars dag och jag har gjort en tårta till pappa (som kommer på besök imorgon) och den blivande pappan!


Nu är det slutarbetat för idag! Resultatet:



1 kommentar:

Unknown sa...

Oj, ja magen din växer på! :) Vad ni fixar och donar där hemma. Hoppas badrummet hinner bli klart innan bebis kommer. Förstår att det måste vara skönt att få en toa som fungerar igen! Lycka till med allting! Kram från en annan tjockis!